Ben je eenzaam, en wil je hier over praten? Bel naar 085 301 5743

Of mails ons naar: eenzaam@tropicalwood.nl
Je kunt inloggen of een account maken om nog meer leuke dingen op deze website te doen. Ben je eenzaam? Bel dan naar: 085 301 5743 of stuur een mail naar eenzaam@tropicalwood.nl
Maak account Log in

Sta op tegen eenzaamheid met TropicalWood.

Door vrijwilligers voor iedereen.

Deejay: Non-Stop       Liefde In De Lucht - Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet       Non-stop hits op TropicalWood.

Strenge winter?

Auteur: MaichelVD
Categorie: Nationaal
Datum: 15-01-2019, 01:28 uur
Reacties: 2
Het is pas 15 januari, maar toch worden er voor januari koude dagen voorspeld. Volgens voorspellingen kan er in februari sneeuw vallen.

Deze zaterdag gaat het in de avond vriezen. Vanaf volgende week dinsdag wordt er sneeuw opgegeven.Het is afwachten of dit ook gaat gebeuren. De laatste jaren heeft Nederland geen koude winter gehad.

Krijg jij hier door als zin in de winter om lekker op natuur ijs te schaatsen?
Laat het ons weten via de reacties
Dodelijk slachtoffer na waterongeval

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 13-01-2019, 23:40 uur
Reacties: 0
Op zondag 13 januari kwam omstreeks 19:40 een melding binnen dat er een personenauto in de maas is gereden met drie inzittenden.

Meerdere eenheden uit de regio werden opgeroepen. Ook de Brabantse kant hielp mee ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. De brandweerboot en het duikteam waren snel ter plaatsen. Twee van de slachtoffers konden op eigen kracht uit het voertuig komen. een werd er vermist. Grip 1 is vervolgens afgegeven waar op is besloten en scheepvaart verkeer stil te leggen. Na een uur een zoekactie te hebben gedaan werd het slachtoffer gevonden. Helaas werd hij overleden terug gevonden.

Hoe het heeft kunnen gebeuren word onderzocht

Zweedse balletjes lekker op de bank!

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 10-01-2019, 21:40 uur
Reacties: 2
Ze zijn erg bekend in Nederland. Iedereen die naar de Ikea gaat neemt over het algemeen altijd wel de ALLEMANSRÄTTEN (Zweedse gehaktballetjes). In samenwerking met Thuisbezorgd, kan je deze lekkere gehaktballetjes thuis laten bezorgen.

De Ikea trakteert ook de restaurantbezoekers. Vanaf deze week kan je voor €1,00 genieten van de gehaktballetjes. Tevens kan je ook desserts, wraps, koekjes en nog veel meer artikelen voor €1,00 bemachtigen.

Op dit moment worden de gehaktballetjes alleen maar in Groningen bezorgd. Mocht dit project aanslaan, is Ikea hoogstwaarschijnlijk van plan om de gehaktballetjes door heel het land te laten bezorgen!
De Efteling zoekt een machinist!

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 09-01-2019, 21:14 uur
Reacties: 0
Haast iedereen is met de Efteling opgegroeid. Een van de grootste attractieparken van Nederland. Een wereld vol wonderen wordt de Efteling ook wel genoemd. De Efteling zoekt een treinmachinist voor het treintje wat door de park heel de dag rondjes maakt.

Ongeveer € 2.000,00 bruto per maand rijker en onbeperkt naar de Efteling. Nu kan kan je nog een poging wagen. De Efteling zoekt per direct een machinist voor 38 uur per week.

Je vervoert de kinderen en volwassenen door het park met het treintje. Je helpt de bezoekers met het in- en uitstappen en zorgt dat alles veilig loopt.

Lijkt je dit een uitdaging? Je kan solliciteren op de website van de Efteling! Wie weet heb jij binnenkort ruim 1.500 collega's!

Nashville-verklaring in Nederland

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 07-01-2019, 00:11 uur
Reacties: 0
Nederland kent democratie. In Nederland mag je je eigen seksualiteit bepalen. In bepaalde landen is homoseksualiteit en/of lesbianisme verboden. Hier krijg je vaak de doodstraf voor of een lange gevangenisstraf. Vandaag is er ophef in Nederland ontstaan. De zogeheten Nashville-verklaring is vertaalt in het Nederlands en veel mensen hebben dit goedgekeurd en stemmen in op de verklaring.

SGP

Ruim 200 predikanten van de orthodox-protestantse kerk in Nederland hebben een manifest ondertekend tegen homoseksualiteit. De SGP-leider Kees van der Staaij en partijlid Diederik van Dijk hebben o.a. de Nashville-verklaring ondertekend.

Nashville Statement

Het manifest is een Nederlandse vertaling van het zogeheten Amerikaanse Nashville Statement. De verklaring gaat over de Bijbelse mannelijkheid en vrouwelijkheid. Ruim 20.000 mensen hebben de verklaring goedgekeurd.

Ophef

Er is veel ophef over de Nashville-verklaring. Veel Tweede Kamer leden hebben laten weten niet eens te zin met de Nashville-verklaring. O.a. Kamerlid Femke Merel van Kooten van de Partij voor de Dieren is geschrokken. ,,Hoe kun je geloven dat God mensen buitensluit vanwege hun liefde (liefde!) voor een ander’’, twittert zij. ,,Hoe walgelijk en intens verdrietig. Om je kapot te schamen.’’

Taboe

In veel geloven blijft homoseksualiteit en lesbianisme een taboe. Homo's en lesbienesses worden afgestoten door hun familie.Verhoging minimumloon 2019

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 05-01-2019, 22:18 uur
Reacties: 1
Inmiddels zitten we alweer in 2019. De overheid heeft haar BTW verhoogt van 6% naar 9%. Je zal dus meer moeten betalen, maar je salaris zal dan ook hoger moeten worden.

Sinds 1 januari zijn de minimumlonen gestegen. Werk jij voor het wettelijk minimumloon? Mooi! Je uurloon is namelijk wat gestegen.Iedereen die werkt is verplicht het minimumloon te moeten ontvangen. Als een werkgever zijn werknemer minder betaald dan het wettelijk minimumloon ontvangt hij/zij een flinke boete.

Is jouw salaris gestegen? Laat het ons weten in de reacties.

Foto schema: Rijksoverheid


Kind (1) uit het raam gegooid in Ridderkerk

Auteur: Giovanni
Categorie: Nationaal
Datum: 05-01-2019, 21:38 uur
Reacties: 0
In Ridderkerk is er vanavond een kindje uit het raam gegooid. De peuter is met hoge spoed naar naar het ziekenhuis gebracht.

De politie laat weten dat er een man is aangehouden. Op dit moment voert de politie een onderzoek bij de woning om meer informatie te kunnen behalen. Hoe het met de peuter gaat is onduidelijk.

© Headline door Google Street View

Albert Heijn roept Chocopasta melk terug

Auteur: Morris
Categorie: Nationaal
Datum: 08-12-2018, 14:21 uur
Reacties: 1
Het gaat om potten van 400 gram met houdbaarheidsdatum januari 2020. Klanten kunnen de chocoladepasta terugbrengen naar de winkel en krijgen dan het aankoopbedrag terug.

Mensen die geen allergie voor hazelnoot hebben, kunnen de chocopasta gewoon eten.Kerst komt er weer aan

Auteur: Morris
Categorie: Nationaal
Datum: 08-12-2018, 14:07 uur
Reacties: 0


Sinterklaas is weer uit het land en kerst komt er alweer aan, de pepernoten waren heerlijk. Wat heb jij liever? Kerst of Sinterklaas? Ik vier kerst met mijn hele familie en dat maakt dat ik kerst leuker vind!

Wat vind jij? Laat het weten!

Berichtlijn
Gesloten
Op dit moment is er geen live Deejay on-air, het is hierdoor niet mogelijk om een bericht in te sturen.

Probeer het later nog eens!
Poll
Heb jij goede voornemens?

- Ja, een hele hoop (5x)
- Ja, maar niet veel (2x)
- Nee, voor dit jaar niet (1x)
- Nee, Goede voornemens zijn onzin (4x)
TW op NPO 1
Licenties